דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 497 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף עם גריסי פנינה
ארוחת צהריים פשוט טעימה
  • 1 מערבבים את השמן עם הפפריקה המתוקה ואבקת מרק עוף, מורחים על שוקי העוף, מטגנים וסוגרים (במחבת עם ציפוי טפלון/קרמי) משני הצדדים עד הזהבה קלה.
  • 2 בסיר סוטאז` רחב מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את תפוחי האדמה והמלח, ומטגנים עוד כ- 5 דקות. מוסיפים את קוביות הפלפל והסלרי (חוץ מהעלים) וממשיכים לטגן עד לריכוך קל.
  • 3 מוסיפים את התבלינים והסילאן, ומערבבים. מוסיפים את גריסי הפנינה (לאחר ששטפנו) והגזר, מערבבים עוד כ- 2 דקות ומוסיפים את שוקי העוף. מפזרים מעל את עלי הסלרי ועלי הדפנה, מוסיפים את המים הרותחים ואבקת מרק העוף, ומבשלים כרבע שעה.
  • 4 מכניסים את הסיר לתנור בחום של 180 מעלות לאפייה של כ- 45 דקות. תחילה אופים כ- 30 דקות מכוסה בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, אחר כך מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ- 15 דקות עד הזהבה מלמעלה (אפשר להוסיף במהלך האפייה מעט מים רותחים במידת הצורך).
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת עם ציפוי טפלון/קרמי + סיר סוטאז` רחב.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 13.4% 30% 48.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב