דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 497 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף עם גריסי פנינה
ארוחת צהריים פשוט טעימה
  • 1 מערבבים ב- 2 כפות שמן חצי כפית פפריקה מתוקה וכפית אבקת מרק עוף, מורחים על שוקי העוף, מטגנים וסוגרים (במחבת עם ציפוי טפלון/קרמי) משני הצדדים עד הזהבה קלה.
  • 2 בסיר סוטג` רחב מטגנים את הבצל ב- 4 כפות שמן עד הזהבה. מוסיפים את תפוחי האדמה והמלח, ומטגנים עוד כ- 5 דקות. מוסיפים את קוביות הפלפל והסלרי (חוץ מהעלים) וממשיכים לטגן עד ריכוך קל.
  • 3 מוסיפים תבלינים וסילאן ומערבבים. מוסיפים את גריסי הפנינה (לאחר ששטפנו) והגזר, מערבבים עוד כ- 2 דקות ומוסיפים את שוקי העוף. מפזרים מעל את עלי הסלרי ועלי הדפנה, מוסיפים 4 וחצי כוסות מים רותחים וכף אבקת מרק עוף ומבשלים כרבע שעה.
  • 4 מכניסים את הסיר לתנור בחום של 180 מעלות לאפייה של כ- 45 דקות. תחילה אופים כ- 30 דקות מכוסה בנייר כסף, אחר כך מורידים ואופים עוד כ- 15 דקות עד הזהבה מלמעלה (אפשר להוסיף במהלך האפייה מעט מים רותחים במידת הצורך).
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 13.4% 30.1% 48.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב