דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס תפוחי אדמה וירקות
קלים וטעימים להכנה
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה והגזרים עד לריכוך. מצננים, קולפים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומרסקים אותם, ואת הגזרים מגרדים בפומפייה.
  • 2 מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון קל למשך כ- 5 דקות נוספות. מצננים ומוסיפים לקערה. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב.
  • 3 משפריצים מעט ספריי שמן על כל שקע, ממלאים בעזרת כף את השקעים בתערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30-35 דקות עד להשחמה (זמני האפייה עשויים להשתנות במכשירי אפייה שונים, לכן יש לשים לב תוך כדי האפייה). מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומחלצים מהתבנית מאפינס תפוחי אדמה וירקות מושלמים!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לחילוץ קל מהתבנית יש להפריד את המאפינס מהשקעים תחילה עם סכין בשוליים.

ציוד נדרש: תבנית מאפינס.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 14.1% 16.6% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב