דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (כ- 24 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ערוק
מעדן עיראקי של שישי בבוקר
  • 1 מבשלים את תפוח האדמה.
  • 2 מרסקים את תפוח האדמה, וקוצצים את הבצל והפטרוזיליה דק.
  • 3 מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים הכל ביחד.
  • 4 מטגנים במחבת בשמן משני הצדדים (לא בשמן עמוק - ראו מידע נוסף).
  • 5 מוציאים על נייר סופג.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפשטידות הערוק לאחר הטיגון (1/2 כוס). יש לטגן בשמן לפי הצורך (לא בשמן עמוק).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 45.4% 13% 37.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.9 (0.97 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב