דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרוב רוסית
פשטידת כרוב מסורתית וטעימה
  • הכנת המילוי:
  • 1 לחמם שמן במחבת ולטגן את הבצל עד להזהבה. להעביר לקערה עמוקה.
  • 2 לאותה מחבת להוסיף את הכרוב (קצוץ כמו לסלט) ולטגן כמה דקות להתרככות, תוך כדי ערבוב מדי פעם. להעביר לקערה עם הבצל.
  • 3 לפורר את הביצים הקשות עם המזלג. להוסיף לירקות, לתבל ולערבב יחד.
  • הכנת הבצק:
  • 1 להקציף את הביצים קלות עם מזלג. להוסיף יוגורט, קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח, ולערבב יחד. להוסיף שמן זית ולעבד לתערובת אחידה (הבצק נוזלי).
  • 2 להעביר חצי מכמות הבצק לתבנית אפייה. לשטח מעל את המילוי ולכסות ביתרת הבצק. לפזר מעל שומשום וגרעיני דלעת.
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ- 40-45 דקות, עד שהבצק מזהיב.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ או כל תבנית אחרת בנפח דומה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 23.4% 20.2% 53.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב