דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 425 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בקדרה עם תפוחי אדמה קטנים
ארוחת צהריים בצלייה איטית בתנור
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד השחמה ולהניח בסיר קדרה.
  • 2 לטגן את העוף משני הצדדים במחבת כמספר דקות עד השחמה קלה ולהניח בקדרה.
  • 3 את המחבת להניח בצד עם נוזלי הטיגון - נשתמש בה בהמשך.
  • 4 את תפוחי האדמה הקטנים עם הקליפה לפזר בקדרה.
  • 5 להוסיף את הפטריות וגם את הערמונים לקדרה.
  • 6 במחבת שטיגנו בו את העוף נותר השמן, ועל אש בינונית להוסיף את הטריאקי, הסילאן והיין האדום, לערבב ולהביא לצמצום את הרוטב כמה דקות ברתיחה, עד שהמרקם משתנה לרוטב סמיך יותר - ולהוסיף לקדרה.
  • 7 בקערה קטנה להניח את כוס המים הרותחים, להוסיף את הבהרט, אבקת מרק העוף או המלח, הפלפל השחור והכורכום.
  • 8 להוסיף לקדרה ולערבב בעזרת היידים כדי שהתיבול והרוטב ייספגו.
  • 9 בסיר מכוסה לאפות על 200 מעלות למשך חצי שעה ועוד שעה וחצי על 170 מעלות (לא להסיר את המכסה).
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר קדרה/סיר לבישול איטי.

הערך התזונתי לא כולל את הערמונים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 17% 55.7% 24.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב