ארוחת צהריים בצלייה איטית בתנור
1. לטגן את הבצל בשמן עד השחמה ולהניח בסיר קדרה.
2. לטגן את העוף משני הצדדים במחבת כמספר דקות עד השחמה קלה ולהניח בקדרה.
3. את המחבת להניח בצד עם נוזלי הטיגון - נשתמש בה בהמשך.
4. את תפוחי האדמה הקטנים עם הקליפה לפזר בקדרה.
5. להוסיף את הפטריות וגם את הערמונים לקדרה.
6. במחבת שטיגנו בו את העוף נותר השמן, ועל אש בינונית להוסיף את הטריאקי, הסילאן והיין האדום, לערבב ולהביא לצמצום את הרוטב כמה דקות ברתיחה, עד שהמרקם משתנה לרוטב סמיך יותר - ולהוסיף לקדרה.
7. בקערה קטנה להניח את כוס המים הרותחים, להוסיף את הבהרט, אבקת מרק העוף או המלח, הפלפל השחור והכורכום.
8. להוסיף לקדרה ולערבב בעזרת היידים כדי שהתיבול והרוטב ייספגו.
9. בסיר מכוסה לאפות על 200 מעלות למשך חצי שעה ועוד שעה וחצי על 170 מעלות (לא להסיר את המכסה).
10. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הערמונים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.