דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופלה תרד
סופלה תרד מקורי וטעים
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170-180 מעלות.
  • 2 במחבת להמיס את החמאה, להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן כ- 3 דקות. להוסיף את התרד ולאדות עוד כ- 2 דקות. לקרר מעט, לטחון במעבד מזון או בבלנדר ידני לתערובת חלקה ולהעביר לקערה.
  • 3 להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הקמח, לערבב מיד ולהוסיף את החלב. להמשיך לערבב כל הזמן עם מקצף ידני וכך לא ייווצרו גושים. לבשל עוד כחצי דקה עד להסמכה קלה ולהוריד מהאש.
  • 4 להוסיף את החלב לקערה עם תערובת התרד, להוסיף את החלמונים, התבלינים והגבינה.
  • 5 את החלבונים להקציף לקצף יציב ולקפל את הקצף לתערובת.
  • 6 למזוג לתבניות אישיות משומנות קלות (אפשר בחמאה או בתרסיס) ולאפות בתנור למשך כ- 15-20 דקות. יוצא מעדן - אל תפספסו!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות אישיות.

מתאים ליום שני ללא בשר או לאירוח ארוחות חלביות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 36.9% 23.8% 35%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב