דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה תפוחים
מאפה במילוי תפוחים כמו בקונדיטוריות
  • 1 מפשירים את הבצק בערך 4 שעות לפחות לפני תחילת העבודה.
  • 2 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 3 מקלפים וחותכים את התפוחים קצוץ דק.
  • 4 בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים את התפוחים.
  • 5 מוסיפים את מיץ הלימון, הסוכר החום וקונפיטורת הפטל.
  • 6 מביאים את התפוחים לחצי בישול.
  • 7 מסננים מהנוזלים היטב ומצננים מעט.
  • 8 לוקחים ריבוע בצק ומרדדים מעט. בצד אחד של הבצק יוצרים בעדינות 4 חתכים, ובצד השני מניחים כמות נדיבה מתערובת התפוחים.
  • 9 מברישים את השוליים בביצה ומקפלים את החלק עם החתכים על התפוחים.
  • 10 מברישים בביצה ומפזרים מעט סוכר.
  • 11 אופים במשך 20-25 דקות, מצננים מעט ומתענגים!
  • 12 זהירות - חם! בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 25.7% 5.1% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב