דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה תפוחים
מאפה תפוחים
מאפה תפוחים
מאפה במילוי תפוחים כמו בקונדיטוריות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מאפים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מפשירים את הבצק בערך 4 שעות לפחות לפני תחילת העבודה.
  • 2 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 3 מקלפים וחותכים את התפוחים קצוץ דק.
  • 4 בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים את התפוחים.
  • 5 מוסיפים את מיץ הלימון, הסוכר החום וקונפיטורת הפטל.
  • 6 מביאים את התפוחים לחצי בישול.
  • 7 מסננים מהנוזלים היטב ומצננים מעט.
  • 8 לוקחים ריבוע בצק ומרדדים מעט. בצד אחד של הבצק יוצרים בעדינות 4 חתכים, ובצד השני מניחים כמות נדיבה מתערובת התפוחים.
  • 9 מברישים את השוליים בביצה ומקפלים את החלק עם החתכים על התפוחים.
  • 10 מברישים בביצה ומפזרים מעט סוכר.
  • 11 אופים במשך 20-25 דקות, מצננים מעט ומתענגים!
  • 12 זהירות - חם! בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נוי אלון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)288264
חלבונים (גרם)2.87 2.63
פחמימות (גרם)3835
מתוכן סוכרים (גרם)16.14 14.8
שומנים (גרם)14.36 13.16
מתוכם שומן רווי (גרם)8.04 7.37
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)37.6 34.46
נתרן (מ"ג)211.48193.84
סיבים תזונתיים (גרם)0.98 0.9
מים (גרם)35.6832.71
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.6210.65
ויטמין B (מ"ג)0.250.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.783.47
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.06
ויטמין C (מ"ג)0.770.71
ויטמין D (מק"ג)0.140.13
ויטמין E (מ"ג)0.10.09
ויטמין K (מק"ג)0.320.29
סידן (מ"ג)11.5310.57
ברזל (מ"ג)0.230.21
מגנזיום (מ"ג)2.412.21
זרחן (מ"ג)16.615.22
אבץ (מ"ג)0.110.1
אשלגן (מ"ג)47.1643.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.260.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 25.7% 5.1% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.