דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה מתוק עם תפוחים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את התפוחים עם מעט חמאה (10 גרם).
  • 2 מוסיפים את הסוכר והקינמון ומקררים.
  • 3 מורחים שני דפי פילו בחמאה מומסת (25 גרם), חותכים ל- 4 וממלאים בתערובת. מניחים בתוך תבנית שקעים. כך עושים גם עם 2 דפי הפילו הנוספים.
  • 4 סוגרים ומורחים בחמאה הנותרת (25 גרם).
  • 5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)186155
חלבונים (גרם)2.12 1.76
פחמימות (גרם)3025
מתוכן סוכרים (גרם)15.01 12.47
שומנים (גרם)6.46 5.37
מתוכם שומן רווי (גרם)3.72 3.09
כולסטרול (מ"ג)18.45 15.33
נתרן (מ"ג)68.1956.65
סיבים תזונתיים (גרם)2.14 1.78
מים (גרם)73.7961.3
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.741.45
ויטמין B (מ"ג)0.190.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.020.85
ויטמין C (מ"ג)0.750.62
ויטמין E (מ"ג)0.050.04
ויטמין K (מק"ג)0.570.47
סידן (מ"ג)6.275.21
ברזל (מ"ג)0.180.15
מגנזיום (מ"ג)2.742.27
זרחן (מ"ג)75.81
אבץ (מ"ג)0.040.03
אשלגן (מ"ג)77.2764.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 15.7% 5.2% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.