דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קציצות חומוס (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות חומוס
קציצות מטוגנות מגרגירי חומוס
  • 1 משרים את גרגירי החומוס למשך לילה שלם ומסננים מנוזלים.
  • 2 טוחנים דק במעבד מזון את גרגירי החומוס יחד עם הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל, השום, הפלפל האדום החריף ותפוח האדמה.
  • 3 מעבירים הכל לקערה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות לספיגת טעמים.
  • 4 מוסיפים את פירורי הלחם, קמח החומוס, אבקת הסודה והביצים, מערבבים היטב ומשהים כרבע שעה.
  • 5 יוצרים כ- 20 כדורים, מהדקים ומשטחים. מטגנים בשמן עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים לנייר סופג והרי לכם קציצות חומוס נפלאות.
  • 6 מגישים חם ונהנים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם טחינה ביתית.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.2% 16.6% 18.3% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב