מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 586 גרם למנה\יחידה (מנה שווה לדג שלם)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דג דניס שלם עם עגבניות שרי
- 1 מערבבים את כל מצרכי המרינדה.
- 2 שוטפים את הדגים (3 דגי דניס שלמים מנוקים וחצויים לשניים לא עד הסוף. משקל ליחידה כ- 400 גרם), מנגבים ומניחים אותם על תבנית תנור.
- 3 עם מברשת מורחים את הדגים במרינדה מבפנים ומבחוץ. את השום הכתוש מכניסים לתוך הדגים.
- 4 מורחים גם את עגבניות השרי במרינדה ומניחים בתוך התבנית.
- 5 מוסיפים את היין הלבן היבש. מפזרים פטרוזיליה מעל הדגים וגם בתוך הדגים.
- 6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 25 דקות.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
14% |
76.6% |
7.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב