דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש חציל, פלפל וגבינה
קיש ביתי וקל להכנה
  • הכנת הבצק:
  • 1 לשים בקערה את הקמח, המלח והחמאה, ולערבב לקבלת פירורים.
  • 2 להוסיף את המים וללוש עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר.
  • הכנת המלית:
  • 1 לחמם במחבת את השמן.
  • 2 לטגן את החצילים הפרוסים עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג.
  • 3 לטגן את רצועות הגמבה עד להשחמה קלה ולהוציא לנייר סופג.
  • הרכבת המנה והאפייה:
  • 1 להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד אותו על משטח מקומח.
  • 2 לשמן תבנית פאי עגולה.
  • 3 להעביר את הבצק אל התבנית ולהדק לתחתית ולקצוות.
  • 4 להניח שכבה של חצילים על הבצק.
  • 5 מעל החצילים לסדר את רצועות הגמבה.
  • 6 לפרוס את הגבינה המלוחה לפרוסות ולהניח מעל הירקות.
  • 7 בקערה לערבב את השמנת, המלח, הפלפל והביצים, ולשפוך מעל הירקות והגבינה.
  • 8 להכניס לאפייה לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהקיש משחים.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 37% 17.4% 42.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב