דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (כ- 9 נתחים גדולים יחסית)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל הודו
שניצל הודו עם מיונז
  • 1 שוטפים היטב את נתחי ההודו ומניחים במסננת לסינון כל הנוזלים.
  • 2 בקערה קטנה מערבבים את המיונז עם המלח והפלפל השחור. בצלחת נוספת מערבבים יחד את פירורי הלחם והשומשום. בינתיים, מחממים את השמן במחבת.
  • 3 מניחים נתח הודו בקרש חיתוך, מברישים במיונז משני הצדדים, טובלים בפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מניחים בצלחת על נייר סופג ומגישים שניצל הודו טעים וקל להכנה.
  • 4 בתיאבון חיוך

רבים נמנעים להכין שניצל מחזה הודו כי בשר ההודו קצת יותר יבש מעוף, אבל הטריק הוא במיונז שעושה אותו פריך כמו בשר העוף. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 18.9% 58.9% 21.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב