דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לביבות תפו"א
לביבות תפו"א וחזה עוף טעימות
  • 1 מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך, מצננים, קולפים ומגרדים לתוך קערה בפומפייה גסה (אני אוהבת לבשל את תפו"א יום לפני ולהניח במקרר ללילה).
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומצננים.
  • 3 מוסיפים לקערה את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב.
  • 4 מחממים את השמן במחבת (כל פעם כמות קטנה, מוסיפים את השמן בהדרגה), יוצרים לביבות בגודל הרצוי, משטחים מעט ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה (רצוי להרטיב את הידיים מדי פעם). מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים לביבות תפו"א וחזה עוף מושלמות לארוחת הצהריים!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 19.8% 36.1% 40.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב