דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף מאודות
קציצות עוף מאודות עם פטרוזיליה
  • 1 להכניס את כל מצרכי הקציצות למעבד מזון ולטחון הכל למחית. להוסיף עוד תבלינים במקרה הצורך ולהניח בצד 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 2 להכין קציצות, לחמם את השמן לטיגון במחבת טפלון, לטגן מעט זמן להתייצבות ולהניח את הקציצות במסננת.
  • 3 מעל סיר עם מים רותחים לאדות למשך כ- 40 דקות (אפשר עד ההגשה). להעביר את קציצות העוף המאודות לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון (להתייצבות בלבד). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 9.5% 42% 40.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב