דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 532 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

  • חזה העוף
  • חזה עוף - 1 ק"ג
    חתוך לרצועות
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • הירקות
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    סלסלת פטריות פרוסות
  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    פרוסים לטבעות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • בצל ירוק - 4.5 יחידות בינוניות - סה"כ (113 גרם)
    4-5 יחידות - קצוץ גס
  • פלפל ירוק חריף - יחידה בינונית (28 גרם)
    תלוי במידת החריפות הרצויה
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    חתוך לרצועות (ז`וליינים עבים)
  • קישוא - יחידה בינונית (218 גרם)
    חתוך לרצועות (ז`וליינים עבים)
  • כרוב - רבע יחידה בינונית (384.75 גרם)
    פרוס דק
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • הרוטב והתיבול
  • רוטב סויה דל נתרן - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • wok - רוטב צ`ילי מתוק (חריף) - 2 כפות - סה"כ (20 גרם)
  • פלפל שחור - קורט
    גרוס - לפי הטעם
  • מלח - קורט
    לפי הטעם - הסויה מלוחה גם כך
  • סוכר חום - כף שטוחה (17 גרם)
  • שומשום - 3 כפות - סה"כ (36 גרם)
    קלוי

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ סיני עם חזה עוף וירקות
חזה עוף מוקפץ עם ירקות
  • 1 במחבת גדולה ומוצקה לטגן את רצועות חזה העוף עד להזהבה קלה.
  • 2 כשרצועות העוף מוכנות להוציאן להצטננות.
  • 3 באותה מחבת לחמם 3 כפות שמן נוספות ולטגן את הירקות לפי רמת הקושי - תחילה בצל עד להזהבה ולאחר מכן אפשר להוסיף את כל הירקות. שימו לב - הירקות צריכים להיות קריספיים ולא רכים.
  • 4 לאחר הקפצת הירקות יש להוסיף את חזה העוף המוכן ואת שאר התבלינים.
  • 5 להחזיר לאש לעוד 4 דקות בישול, לפזר מלמעלה את השומשום הקלוי ולערבב קלות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 18.2% 54.3% 22.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב