מוקפץ מהמטבח הסיני
1. לטגן את רצועות הפלפל האדום קלות עם 4 כפות שמן (לשים בצד).
2. לתבל את חזה העוף עם 1/4 כפית מלח ומעט פלפל שחור, ולטגן קלות משני הצדדים. לאחר שסיימנו לטגן להשאיר את חזה העוף במחבת.
3. להרתיח מים בסיר עם 2 כפות שמן + 1/2 כפית מלח ומעט פלפל שחור שנותר.
4. להוסיף את אטריות הביצים ולבשל עד לריכוך (הוראות מצורפות על האריזה). לסנן מנוזלים.
5. להוסיף את האטריות ורצועות הפלפל האדום על חזה העוף.
6. לצקת על האטריות את רוטב הסויה ולערבב הכל ביחד.
7. להגיש חם.
8. בתיאבון