מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מוקפץ מהמטבח הסיני
- 1 לטגן את רצועות הפלפל האדום קלות בשמן ולהניח בצד.
- 2 לתבל את חזה העוף עם המלח והפלפל השחור, ולטגן קלות משני הצדדים באותה המחבת בה טיגנו את הפלפלים. לאחר שסיימנו לטגן להשאיר את חזה העוף במחבת.
- 3 להרתיח את המים בסיר עם השמן, המלח והפלפל השחור. להוסיף את אטריות הביצים ולבשל עד לריכוך (הוראות מצורפות על האריזה). לסנן מנוזלים.
- 4 להוסיף את האטריות ורצועות הפלפל האדום על חזה העוף. לצקת על הכל את רוטב הסויה, לערבב היטב יחד ולהגיש חם מוקפץ פשוט מושלם!
- 5 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
23.4% |
54.5% |
21.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב