מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 302 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 את חזה העוף יש לקמח משני הצדדים. הוסיפו גם פלפל ומלח לתיבול.
- 2 חממו מחבת ובאמצעות שמן הזית טגנו את חזה העוף (בערך 2-3 דקות בכל צד).
- 3 הוציאו את חזה העוף והעבירו למחבת את הבצל קצוץ דק ואת הפטריות קצוצות דק וטגנו אותם.
- 4 כעת החזירו למחבת את חזה העוף הוסיפו את היין הלבן ובשלו במשך כ- 5-7 דקות.
- 5 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
חזה העוף הינו חלק עם מעט שומן ביחס לשאר חלקי העוף, ניתן לטגן אותו במחבת גריל ללא שמן (אפשר גם עם תרסיס שמן), וכך להפוך את המנה לעוד יותר דיאטטית. כמו כן, גם את הבצל ניתן לטגן עם כפית שמן בלבד ולהוסיף מים.
ניתן להשתמש כמעט בכל סוג יין לבן שרוצים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3% |
8.8% |
57.5% |
30.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב