דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (כ- 15 לביבות (3 לביבות למנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות סלמון ועשבי תיבול
לביבות דג סלמון מטוגנות לפסח
  • 1 חותכים את פילה הסלמון לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
  • 2 מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים שמן קנולה לטיגון בגובה 1/2 ס"מ במחבת (ראו מידע נוסף לגבי השמן).
  • 4 בעזרת כף מטגנים לביבות משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
  • 5 מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  • 6 הקישוט בצלחת מורכב מעגבניות שרי צלויות, עלי נענע ופרוסות לימון.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון. הערך התזונתי לא כולל את הקישוטים על הצלחת. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 52.2% 45.4% 1.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.11 (1.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב