דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי פרווה
קלה להכנה וטעימה מאוד
  • 1 לבשל את הברוקולי במשך 3 דקות במי מלח ולקרר.
  • 2 להקציף את הביצים.
  • 3 להוסיף לתערובת הביצים את המיונז ואת הקמח בהדרגה. להוסיף גם את התבלינים ולבחוש היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  • 4 לשמן ולקמח תבנית עגולה מספר 24 ולשפוך 3/4 מהבלילה לתבנית.
  • 5 לסדר את פרחי הברוקולי מעל ולפזר את התערובת שנותרה מעל הברוקולי.
  • 6 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שמשחים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 24.

הערך התזונתי לא כולל את מי המלח ושימון וקימוח התבנית. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 16.5% 27% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב