דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

26 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (כ- 26 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף עם אגוזים וצימוקים
מתאימות לחג הפסח
  • 1 מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה היטב עד איחוד החומרים (חוץ מהשמן לטיגון).
  • 2 מחממים שמן במחבת.
  • 3 רצוי להכין קערה קטנה עם מים ולהרטיב מדי פעם את הידיים.
  • 4 יוצרים כדורים בגודל הרצוי, משטחים מעט ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  • 5 מניחים בצלחת עם נייר סופג.
  • 6 בתיאבון חיוך

במקום קמח מצות כמובן שאפשר להשתמש בפירורי לחם לימים רגילים ולא לפסח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 37% 36% 25.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב