דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 471 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ניסואז
סלט ניסואז ביתי
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שיהיו רכים אבל לא יותר מדי (לפחות כ- 25 דקות). מקררים ומקלפים מעליהם את הקליפה. חותכים אותם לקוביות ושמים בקערה.
  • 2 מבשלים את השעועית הירוקה המוקפאת לפי הוראות יצרן וחולטים אותה (למשך כ- 2 דקות). מעבירים ישר למים קרים עם קרח וכאשר השעועית קרה מסננים ומוסיפים לקערה.
  • 3 חותחים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לקערה. מנקים היטב את החסה ומייבשים במייבש חסה. חותכים את החסה לשניים - את החלק הירוק העליון שומרים לקישוט על הצלחת. את החצי השני, מה שקרוב יותר לשורש, חותחים לרצועות ומוסיפים לקערה.
  • 4 מוסיפים לקערה את הזיתים השחורים.
  • 5 מערבבים את כל חומרי הרוטב, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
  • 6 לוקחים צלחת אובלית ומקשטים מסביב בעלי חסה, מוסיפים באמצע את הסלט ומקשטים בביצים קשות חצויות לשניים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשדרג את הסלט ולהוסיף גם טונה בשמן.

עדיף ומומלץ להשתמש בלבבות חסה של קיסר ולא בחסה שלמה כי הם הכי טעימים וטריים. את החסה אני תמיד משרה במים וחומץ במשך 10 דקות, שוטפת אותה 3 פעמים ומייבשת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.7% 18.7% 15.4% 52.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב