גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח צרפתי | » | סלט ניסואז |
4 מנות/יחידות, 471 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)
עדיף ומומלץ להשתמש בלבבות חסה של קיסר ולא בחסה שלמה כי הם הכי טעימים וטריים. את החסה אני תמיד משרה במים וחומץ במשך 10 דקות, שוטפת אותה 3 פעמים ומייבשת.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 259 | 55 |
חלבונים (גרם) | 9.8 | 2.08 |
פחמימות (גרם) | 33 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.18 | 1.1 |
שומנים (גרם) | 11.94 | 2.54 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.24 | 0.47 |
כולסטרול (מ"ג) | 108.17 | 22.97 |
נתרן (מ"ג) | 1,054 | 223.72 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 8.75 | 1.86 |
מים (גרם) | 312.85 | 66.42 |
ליקופן (מ"ג) | 2.21 | 0.47 |
ויטמין A (מק"ג) | 722.49 | 153.39 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.5 | 0.96 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.25 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.28 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.12 | 0.45 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.14 | 0.24 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.48 | 0.1 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 234.44 | 49.78 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.32 | 0.07 |
ויטמין C (מ"ג) | 55.15 | 11.71 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.63 | 0.13 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.97 | 0.21 |
ויטמין K (מק"ג) | 160.09 | 33.99 |
סידן (מ"ג) | 84.64 | 17.97 |
ברזל (מ"ג) | 2.36 | 0.5 |
מגנזיום (מ"ג) | 51.06 | 10.84 |
זרחן (מ"ג) | 153.03 | 32.49 |
אבץ (מ"ג) | 1.05 | 0.22 |
אשלגן (מ"ג) | 898.78 | 190.82 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.76 | 0.16 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.19 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.52 | 0.11 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.23 | 0.26 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.12 | 0.24 |