דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (כ- 15 שושני עוף)

  • חזה עוף - 1 ק"ג
    טחון
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות דק
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    מגורד דק
  • פטרוזיליה - צרור (114 גרם)
    קצוצה
  • תפוח אדמה - יחידה בינונית (169 גרם)
    מגורד דק
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שושני חזה עוף בתנור
לזלף שושנים מעוף טחון - איך לא חשבו על זה קודם?
  • 1 לערבב את כל המצרכים ולתבל עוד במידת הצורך.
  • 2 להכניס לשקית זילוף ולזלף שושנים על נייר אפייה.
  • 3 בתוך תבנית בתנור לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ- 20 דקות או עד שמשחים.
  • 4 מומלץ לאכול ישר כשיוצא מהתנור - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש בתיבול רוטב צ`ילי מתוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 7.2% 68% 21.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב