דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גלילי חזה עוף במילוי בשר טחון
מנה עיקרית מצוינת גם לחגים
  • 1 לפזר מעט מאוד מלח על פרוסות חזה העוף ולהניח בצד.
  • 2 לערבב את בשר הבקר הטחון עם הבצל, השום והפטרוזיליה.
  • 3 לתבל במלח, בפלפל שחור ובכמון לפי הטעם, ולהכין כדורים מהתערובת.
  • 4 להניח כל כדור על פרוסת חזה עוף ולגלגל בעדינות.
  • 5 לסגור את הגלילים בעזרת קיסם.
  • 6 לפזר על כל גליל בעדינות מעט קמח תפוחי אדמה.
  • 7 לטגן בשמן את הגלילים בעדינות (חצי טיגון).
  • 8 לסדר בסיר שטוח את כל הגלילים לשפוך מעל את ציר עוף (אפשר כפית אבקת מרק עוף עם כוס מים רותחים).
  • 9 לבשל על להבה נמוכה כ- 25 דקות או עד שמוכן.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. כל פרוסת חזה עוף שוקלת 80-100 גרם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 15.7% 74.3% 9.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב