דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות לחם (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם ללא גלוטן
גם צליאקים יכולים להנות מלחם פריך וטעים
  • 1 לערבב את כל המצרכים וללוש בצק ביד במשך כ- 6 דקות.
  • 2 להתפיח במשך כשעה.
  • 3 לשמן תבנית מאורכת גדולה או 2 קטנות, להניח בה את הבצק.
  • 4 למרוח את הבצק בביצה טרופה ולהתפיח שנית בתבנית עוד כ- 20 דקות.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ- 25 דקות או עד שמשחים.
  • 6 הרי לכם לחם ללא גלוטן חם מהתנור שימלא את הבית בריחות משכרים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לצפות את הלחם בכל ציפוי שאוהבים.

ציוד נדרש: תבנית מאורכת גדולה או 2 קטנות.

זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 20.2% 5.1% 74.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב