דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מאפים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה שמרים במילוי תרד ופטריות
מאפים ביתיים נהדרים עם שילוב תרד ופטריות
  • 1 לערבב את כל המצרכים של הבצק, ללוש כ- 10 דקות לישה ידנית עד לקבלת בצק רך ונעים למגע ולהתפיח כשעה וחצי (רצוי עד להכפלת הנפח).
  • 2 בינתיים לטגן בשמן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הפטריות והתרד (התרד צריך להיות חלוט במי מלח - ליטר המים וכף המלח), להוסיף את הצנוברים, להמשיך לטגן עוד כמה דקות, לתבל לפי הטעם ולקרר.
  • 3 לחלק את הבצק לכדורים בגודל הרצוי ולמלא כל כדור ממלית
  • התרד והפטריות.
  • 4 לעצב כל צורה אפשרית שרוצים, למרוח בביצה טרופה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שמשחים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 27.2% 12.3% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב