דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 15 עוגיות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות בעבע עירקיות
עוגיות תמרים מהמטבח העירקי המפורסם
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק במשך כ- 10 דקות לישה ידנית, עד שהבצק רך ונעים למגע. להתפיח את הבצק כשעה עד שיכפיל את עצמו.
  • 2 לחמם את התמרים הדחוסים עם הקינמון על מחבת במשך כמה דקות תוך
  • כדי ערבוב מדי פעם ולקרר.
  • 3 לחלק את הבצק לכדורים בגודל הרצוי.
  • 4 להניח בתוך כל כדור כפית מלאה מהתמרים.
  • 5 לסגור ולרדד כל כדור לעיגול.
  • 6 למרוח ביצה טרופה עם מים, לפזר שומשום ולדקור כל עוגיה במזלג.
  • 7 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות במשך חצי שעה או עד להזהבה.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות העוגיות שיוצאת מכמות זו: כ- 15 יחידות קטנות או כ- 12 יחידות גדולות. זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 11.8% 8% 76.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב