מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה עיקרית נהדרת לט"ו בשבט
- 1 לפזר את המלח והפלפל הגרוס על חזה העוף ולהניח בצד כמה דקות.
- 2 לחמם את השמן, לטגן את חזה העוף עד להזהבה, להוציא ולהניח על כלי.
- 3 באותו השמן לטגן את הבצל, להוסיף את כל מרכיבי רוטב הסילאן והפירות היבשים, ולתבל עוד במידת הצורך. להוסיף את חזה העוף ולהמשיך לבשל כ- 10 דקות נוספות.
- 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להוסיף או לוותר על פירות יבשים ואגוזים שונים - לפי הטעם האישי.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.8% |
25.3% |
44.1% |
27.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב