דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אנטריקוט מיושן בגריל בארומת רוזמרין
סטייק אנטריקוט בניחוח רוזמרין
  • 1 חותכים את האנטריקוט ל- 5 נתחים.
  • 2 מוציאים את הבשר כרבע שעה לפני רצוננו להניח אותו על הגריל (על מנת שיקבל את טמפרטורת החדר). ניתן להכין גם בבית על מחבת פסים ולא בגריל.
  • 3 מורחים את שמן הזית על הבשר.
  • 4 מניחים את עלי הרוזמרין על הגריל ועליו מניחים את האנטריקוט. כאשר הבשר על האש ממליחים ומפלפלים אותו לפי הטעם, ומכינים אותו בהתאם למידה הרצויה. לדרגת M יש לצלות בגריל כדקה וחצי מכל צד. לדרגת WD יש לצלות כ- 2.5 דקות מכל צד. ההמלצות לזמני מידת העשייה מאוד תלויות בלהבה של כל גריל.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: גריל או מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 44.2% 55% 0.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.8 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב