דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (מנה = כ- 2 כנפיים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפיים בדבש בתנור
איזה כיף לפתוח ככה ארוחה בשרית
  • 1 חוצים את הכנפיים לשני חצאים (ראו הערה), מנקים היטב מנוצות וכדומה, שוטפים היטב (אפשר במים רותחים שמרככים עוד קצת את הכנפיים, אך לא חובה), מסננים מהמים ומעבירים לתבנית.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים יחד את כל מרכיבי המשרה ומוזגים מעל הכנפיים.
  • 3 מערבבים היטב עם הידיים, מכסים ומכניסים למקרר לכחצי שעה לספיגת הטעמים (לא חובה, אך רצוי מכיוון שזה משדרג את הטעם). בינתיים, מחממים מראש את התנור לחום של 220 מעלות טורבו.
  • 4 מסדרים את הכנפיים בצפיפות אחת ליד השנייה, מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ומכניסים לאפייה בתנור החם למשך כשעה.
  • 5 מסירים את הכיסוי וממשיכים לצלות על חום גבוה עד להשחמה יפה (כ- 10-15 דקות נוספות, ניתן לשים על גריל לקיצור הזמנים - רק לשים לב כי העור נשרף מהר).
  • 6 מפזרים מעל בצל ירוק ושומשום, ומגישים חם כנפיים בדבש בתנור הכי טעימות שיש!
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות הכנפיים במתכון הינה כמות מוערכת של החלקים האכילים. יש לעשות שימוש ב- 2 ק"ג כנפי עוף טריות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 25% 64.6% 9.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב