מצרכים למתכון
19 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (18-20 כדורי שניצל)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כדורי שניצל לארוחת הצהריים של הילדים
- 1 מגרדים את הבצל בפומפייה וסוחטים מנוזלים. מעבירים לקערה, מוסיפים חזה עוף טחון, מיונז, רוטב צ`ילי, פלפל לבן, מלח, פירורי לחם ואבקת מרק עוף, ומערבבים היטב (ממש ללוש 2-3 דקות).
- 2 מכסים ומשהים במקרר כחצי שעה לספיגת טעמים.
- 3 בידיים משומנות יוצרים כ- 18-20 כדורים קטנים, מגלגלים ומצפים בפירורי הלחם המוזהבים.
- 4 מטגנים בשמן עמוק (ככוס וחצי שמן בסיר קטן, ורצוי על אש בינונית) עד הזהבה, ומוציאים לנייר סופג. אפשר גם לאפות: מניחים את כדורי השניצל על נייר אפייה מעט משומן, משמנים מעט גם מעל בעזרת תרסיס שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כרבע שעה (תלוי בתנור) עד הזהבה.
- 5 מגישים חם את כדורי השניצל ונהנים - בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לתערובת פירורי הלחם גם שומשום (מומלץ).
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכדורי השניצל לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בכמות של ככוס וחצי שמן לטיגון עמוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
26.3% |
51.5% |
21.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב