דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (25-28 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות עם קוקוס ללא גלוטן וסוכר
טעימות מאוד וקלות להכנה, צילום: דניאל טרכטמן
  • 1 שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצר כדור בצק אחיד ורך, תוך הוספת קמח קונדיטור לפי הצורך.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים.
  • 3 יוצרים גליל שמנמן מכל חלק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר או כרבע שעה במקפיא.
  • 4 על משטח עבודה או בתבנית יבשה מפזרים את חומרי הציפוי למעט החלמון ומערבבים.
  • 5 מברישים כל גליל מסביב בחלמון הטרוף.
  • 6 מגלגלים בציפוי ופורסים לפרוסות בעובי כ- 7 מ"מ.
  • 7 מניחים את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 8 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 175 מעלות כ- 10-15 דקות עד הזהבה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העוגיות נשמרות היטב בכלי אטום, ניתן להקפיא. ניתן לוותר על שלב הציפוי או לטבעוניים - להבריש במעט טחינה גולמית מהולה במים. אפשר לשמור את הגלילים במקפיא, לפרוס ולאפות מתי שרוצים, גם כמות קטנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 32.1% 4.4% 60.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב