דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 189 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ספגטי ברוטב אלפרדו
ספגטי בשמנת ופטריות
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן במים וכף מלח ומסננים (להשאיר ממי בישול הפסטה).
  • 2 בסיר ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות (אפשר גם פטריות שמפיניון מקופסת שימורים). מטגנים קלות עם השום הנעוץ במזלג עד שיש ניחוח שום (מטרת השום במזלג היא כדי ליצור ניחוח עדין של שום בלי הטעם הדומיננטי).
  • 3 מוסיפים את השמנת לבישול, החלב והתבלינים, ומביאים לרתיחה עדינה. מוסיפים את מי בישול הפסטה, מוסיפים את החמאה הנוספת ומיד את הספגטי.
  • 4 מערבבים היטב, זורים מלמעלה את הגבינה ומגישים מיד.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להכין עם פסטה פנה במקום ספגטי.

הערך התזונתי לא כולל את המלח לבישול הפסטה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 26.8% 17.1% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב