דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מפרום קישואים
מפרום מיוחד עם קישואים
  • 1 לפזר מעט מלח ופלפל שחור על פרוסות הקישואים.
  • 2 לערבב את הדג הקצוץ (אפשר גם בשר טחון) עם כל התבלינים.
  • 3 לחלק את תערובת הדג לכדורים כמספר הסנדוויצ`ים (כל 2 פרוסות קישואים זה סנדוויץ` - לי יצאו כ- 10 סנדוויצ`ים), ולהכניס כל כדור לסנדוויץ`.
  • 4 לטבול כל מפרום קישואים בקמח וביצה, ולטגן בשמן.
  • 5 לסדר את כל יחידות המפרום בסיר שטוח, לבשל את הרוטב ולשפוך מעל.
  • 6 להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בבשר טחון במקום דג מרלוזה (בקלה ללא קוצים).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 24.8% 31% 40.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב