דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 417 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף מוקפץ עם ירקות בנוסח סיני
ארוחת צהריים טעימה שכולם אוהבים
  • 1 לטגן את קוביות חזה העוף בשמן עד שהן מבושלות ומושחמות מעט.
  • 2 לטגן את הבצל בששמן ולהשחים מעט על אש בינונית-גבוהה. להוסיף בהדרגה את הגזר, הפלפל האדום, הפטריות ובסוף את הכרוב. לערבב ולבשל עד שכל הירקות מתרככים טיפה. להוסיף את קוביית התיבול ולערבב.
  • 3 להוסיף את תיבול הסויה, הסילאן, הצ`ילי המתוק, המלח והפלפל השחור, ולערבב.
  • 4 זהו - מוכן! כדאי להניח בצלחת עמוקה אורז או אטריות ומעל את החזה העוף עם הירקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספות מומלצות למוקפץ: אורז לבן, נודלס, אטריות פסטה מאורכות. כדאי לדעת: על מנת שהאטריות תהיינה צהובות ניתן להוסיף 1/2 כפית כורכום בזמן הרתיחה, והאטריות משנות את צבען לצהוב. במידה ורוצים להוסיף את המוקפץ על כל כמות האטריות או האורז (500 גרם) - יש לבדוק תיבול ולתקן בהתאם.

ציוד נדרש: ווק להקפצה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 13.9% 46.5% 33%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב