דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מאפינס קטנים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס מוצרלה ובולגרית
מאפינס עם שני סוגי גבינות
  • 1 לערבב בקערה את הקמח עם השמרים. להוסיף את הסוכר, המלח והפלפל.
  • 2 בקערה נפרדת לערבב את הביצים עם החלב והשמן.
  • 3 להוסיף את הנוזלים לתוך הקערה עם היבשים ולערבב לקבלת בלילה חלקה.
  • 4 להוסיף את הגבינות ולערבב (השילוב בין המוצרלה לבולגרית טעים ביותר - ניתן להשתמש גם עם גבינה אחת בלבד מתוך שתיהן).
  • 5 לשפוך את הבלילה לתוך השקעים עד 3/4 גובה מהשקע (תבנית מסיליקון אין צורך לשמן, תבניות אחרות מומלץ לשמן עם קצת שמן או חמאה מומסת).
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות כ- 20 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.
  • 7 בתיאבון חיוך

השמרים כאן במתכון הם על תקן אבקת אפייה (ללא התפחה) - מהיר וטעים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 31.6% 22.2% 46%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב