דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפינס מוצרלה ובולגרית
מאפינס מוצרלה ובולגרית
מאפינס עם שני סוגי גבינות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מאפינס קטנים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב בקערה את הקמח עם השמרים. להוסיף את הסוכר, המלח והפלפל.
  • 2 בקערה נפרדת לערבב את הביצים עם החלב והשמן.
  • 3 להוסיף את הנוזלים לתוך הקערה עם היבשים ולערבב לקבלת בלילה חלקה.
  • 4 להוסיף את הגבינות ולערבב (השילוב בין המוצרלה לבולגרית טעים ביותר - ניתן להשתמש גם עם גבינה אחת בלבד מתוך שתיהן).
  • 5 לשפוך את הבלילה לתוך השקעים עד 3/4 גובה מהשקע (תבנית מסיליקון אין צורך לשמן, תבניות אחרות מומלץ לשמן עם קצת שמן או חמאה מומסת).
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות כ- 20 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.
  • 7 בתיאבון חיוך

השמרים כאן במתכון הם על תקן אבקת אפייה (ללא התפחה) - מהיר וטעים.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה בן שוע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)180238
חלבונים (גרם)7.17 9.49
פחמימות (גרם)1520
מתוכן סוכרים (גרם)1.29 1.71
שומנים (גרם)10.18 13.48
מתוכם שומן רווי (גרם)2.6 3.44
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)50.71 67.17
נתרן (מ"ג)450.99597.34
סיבים תזונתיים (גרם)0.06 0.08
מים (גרם)8.6511.45
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.4324.42
ויטמין B (מ"ג)0.270.36
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.567.37
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.13
ויטמין C (מ"ג)0.060.08
ויטמין D (מק"ג)0.230.31
ויטמין E (מ"ג)0.140.18
ויטמין K (מק"ג)0.690.91
סידן (מ"ג)92.38122.36
ברזל (מ"ג)0.260.35
מגנזיום (מ"ג)1.752.32
זרחן (מ"ג)22.7530.13
אבץ (מ"ג)0.150.2
אשלגן (מ"ג)18.1724.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.420.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 31.6% 22.2% 46%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.