דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (25-30 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בצק ספידי במילוי בטטה ופרמזן
כיסוני בטטה וגבינה מבצק מהיר הכנה
  • 1 לשטוף את הבטטות. אין צורך לקלף.
  • 2 לפרוס נייר פרגמנט על תבנית ולפזר את מלח הבישול.
  • 3 להניח את הבטטות, לאפות עד להתרככותן ולקרר.
  • 4 לקלף את הבטטות (הבטטות כעת מתקלפות בקלות) ולרסק עם מועך תפוחי אדמה. להוסיף את הפרמזן והתבלינים.
  • 5 הכנת בצק ספידי - לבחוש את כל חומרי הבצק (אין צורך במקסר). לאחר היווצרות הבצק לתת לבצק לנוח כ- 10 דקות. לרדד דק ולקרוץ לעיגולים.
  • 6 למלא את עיגולי הבצק במילוי, לקפל לחצי ולסגור היטב (רצוי בידיים מקומחות).
  • 7 להדק היטב את שולי הבצק עם מזלג, למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום ומלח אטלנטי.
  • 8 לאפות בתנור כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המלח לבישול לאפיית הבטטה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 25.5% 11.4% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב