דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בצק ספידי במילוי בטטה ופרמזן
בצק ספידי במילוי בטטה ופרמזן
כיסוני בטטה וגבינה מבצק מהיר הכנה

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (25-30 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את הבטטות. אין צורך לקלף.
  • 2 לפרוס נייר פרגמנט על תבנית ולפזר את מלח הבישול.
  • 3 להניח את הבטטות, לאפות עד להתרככותן ולקרר.
  • 4 לקלף את הבטטות (הבטטות כעת מתקלפות בקלות) ולרסק עם מועך תפוחי אדמה. להוסיף את הפרמזן והתבלינים.
  • 5 הכנת בצק ספידי - לבחוש את כל חומרי הבצק (אין צורך במקסר). לאחר היווצרות הבצק לתת לבצק לנוח כ- 10 דקות. לרדד דק ולקרוץ לעיגולים.
  • 6 למלא את עיגולי הבצק במילוי, לקפל לחצי ולסגור היטב (רצוי בידיים מקומחות).
  • 7 להדק היטב את שולי הבצק עם מזלג, למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום ומלח אטלנטי.
  • 8 לאפות בתנור כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המלח לבישול לאפיית הבטטה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ברוריה קטלב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)161248
חלבונים (גרם)3.58 5.54
פחמימות (גרם)1929
מתוכן סוכרים (גרם)1.76 2.72
שומנים (גרם)8.01 12.38
מתוכם שומן רווי (גרם)0.88 1.35
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.61 16.39
נתרן (מ"ג)181.07279.8
סיבים תזונתיים (גרם)1 1.54
מים (גרם)29.6845.87
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)263.44407.08
ויטמין B (מ"ג)0.851.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.40.62
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.934.53
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.1
ויטמין C (מ"ג)5.268.13
ויטמין D (מק"ג)0.050.08
ויטמין E (מ"ג)0.220.34
ויטמין K (מק"ג)0.691.06
סידן (מ"ג)47.2973.08
ברזל (מ"ג)0.250.39
מגנזיום (מ"ג)8.3212.86
זרחן (מ"ג)32.3750.02
אבץ (מ"ג)0.190.29
אשלגן (מ"ג)140.69217.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.240.37
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.210.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 25.5% 11.4% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.