דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (סה"כ 12 קציצות (4 קציצות למנת הגשה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות דגים אפויות
קציצות דגים טעימות בתנור, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה (אפשר להשתמש גם בבורי טחון או בלוקוס טחון), מערבבים ולשים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2 מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית אפייה משומנת קלות.
  • 3 מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש בליווי סלסת עגבניות, כוסברה ושום או טחינה. מומלץ להגיש לצד תפוחי אדמה אפויים. שינויים: ניתן לבשל ברוטב עגבניות במקום לאפות בתנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 20% 53.3% 18.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב