דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות בצל עם גבינות
לביבות בצל וגבינות מטוגנות
  • 1 מטגנים את רצועות הבצל במחבת עם שמן הזית עד לריכוך ולהזהבה קלה, ומצננים.
  • 2 בקערה טורפים את הביצים, מוסיפים את הגבינות, פירורי הלחם והתבלינים, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה ומערבבים.
  • 4 מחממים את השמן לטיגון במחבת (את השמן להוסיף בהדרגה תוך כדי הטיגון), מניחים כף מהבלילה במחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצלחת עם נייר סופג לספיגת השמן. הרי לכם לביבות בצל משגעות לחג!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 29.2% 25.1% 41.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב