דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (כ- 15 קובות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה אורז מטוגנת
קובה במעטפת של אורז
  • 1 לערבב את כל מצרכי המעטפת. להניח חצי שעה בצד למנוחה.
  • 2 בינתיים לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את בשר הבקר הטחון והפטרוזיליה הקצוצה, להמשיך לטגן על להבה נמוכה, לתבל לפי הטעם ולקרר.
  • 3 לחלק את המעטפת לכדורים בגודל הרצוי (כ- 15 כדורים).
  • 4 לשטח כל כדור בכף היד, למלא כף מתערובת הבשר, לסגור בעדינות וכך להכין את כל הכדורים.
  • 5 להרתיח מים בסיר גדול עם המלח והכורכום, להכניס בזהירות את הקובות, לבשל כ- 35 דקות ולקרר.
  • 6 לחמם את השמן במחבת (ראו מידע נוסף לגבי השמן). לטגן את הקובות בשמן חם בזהירות מכיוון שהקובות רטובות (כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה).
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקובות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכ- 1/2 כוס שמן לטיגון - לפי הצורך. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 15.3% 30.9% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב