דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת גזר עם אגוזים וצימוקים
עוגת גזר קלה להכנה
  • 1 לערבב במיקסר את הביצים עם הסוכר החום (אפשר גם סוכר לבן רגיל) עד שמתקבלת קציפה חזקה.
  • 2 להוסיף את השמן לאט לאט (תוך כדי ערבוב), להמשיך לערבב ולעצור.
  • 3 לערבב את הקמח התופח והקינמון ביחד בקערה ולהוסיף לתערובת.
  • 4 לגרד את הגזרים בפומפייה למקלות ולהוסיף לתערובת.
  • 5 לקצוץ את האגוזים ולקמח מעט את הצימוקים (כדי שלא ישקעו לנו בעוגה), להוסיף גם כן לתערובת ולהמשיך לערבב עד לאיחוד.
  • 6 לשמן תבנית אינגליש קייק מוארכת וליצוק פנימה את התערובת.
  • 7 לחמם את התנור לחום בינוני של 180 מעלות ולאפות כ- 25-30 דקות או עד שהעוגה מזהיבה (לשים לב לעוגה תוך כדי האפייה - זה תלוי בסוג התנור שלכם). ניתן לפדר באבקת סוכר כשהעוגה חמה לפי הטעם.
  • 8 מתקבלת עוגת גזר טעימה וקלה להכנה.
  • 9 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מומלץ להמיר את הקמח הלבן במלא - 3/4 מהכמות.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק (אפשר גם מסיליקון או חד פעמית).

ניתן לערבב את ה מצרכים גם במטרפה ידנית אך מומלץ להשתמש במיקסר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 34.1% 8.8% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב