דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (כ- 60 מאפים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלסלות בצק פילאס עם גבינות ותרד
רעיון נהדר להגשת הכיסונים
  • 1 מוציאים את בצק הפילאס לילה קודם להפשרה איטית במקרר.
  • 2 מחממים בסיר רחב מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • 3 מוסיפים את עלי התרד, מערבבים מעט ומצננים.
  • 4 בקערה מערבבים את הגבינות, הביצה, הקורנפלור, המלח, הפלפל השחור והתרד.
  • 5 מניחים את בצק הפילאס המרודד על שולחן העבודה, חורצים עיגול עם חותחן/כוס ומסמנים חצי עיגול עם החותחן כדי ליצור ידית לסלסלה (כמו בתמונה). אפשר להכין בכל צורה שרוצים.
  • 6 שמים בקצה כף מהמלית, סוגרים ולוחצים עם מזלג לסגירה.
  • 7 מורחים ביצה ושומשום מעל המאפים.
  • 8 מעבירים לאפייה בתנור על 180 מעלות למשך כ- 30 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 34% 18.6% 45.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב