דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים וקינמון
טעימה וקלה להכנה
  • 1 לשטוף היטב את התפוחים, לחתוך לקוביות, להעביר לקערה ולהוסיף את הקינמון והסוכר הלבן.
  • 2 בקערה נפרדת לערבב את הקמח התופח, הציפורן, השמן והביצים, עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3 לשמן תבנית אפייה מלבנית, לפזר את התפוחים ומעל לצקת את העיסה.
  • 4 לפזר מעל את אגוזי המלך והסוכר החום, ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מלבנית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 28.9% 7.2% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב