מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 553 גרם למנה\יחידה (ל- 5 סועדים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על השילוב בין דגים לפסטה
- הכנת הפסטה:
- 1 מערבבים את הקמח והביצים בקערה עד לקבלת גוש שלם.
- 2 מעסים אותו עד שהוא גמיש, מניילנים ושמים במקרר לשעה.
- 3 מרדדים היטב דק וחותכים לרצועות רחבות של 2 ס"מ.
- 4 מבשלים במים רותחים עם מעט מלח למשך כ- 2 דקות, מסננים ושוטפים.
- הכנת הדגים:
- 1 יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת כבדה וצורבים את הדג משני הצדדים (5 יחידות של פילה מוסר נקי מעצמות).
- 2 ממליחים ומפלפלים ומעבירים לתנור שחומם מראש למשך כמה דקות עד שהדג אפוי (בערך 8 דקות - מומלץ לא לייבש את הדג באפיית יתר).
- 3 בזמן הזה לאותה מחבת מוסיפים את הכרישה, הפטריות והשום, מקפיצים מעט, מוסיפים את הסילאן, מערבבים היטב ומוסיפים את חלב הקוקוס.
- 4 מביאים לרתיחה, מערבבים היטב, מוסיפים את העירית והפסטה, מערבבים ומכבים את האש.
- 5 מניחים במרכז כל צלחת מהפסטה ומעליה מניחים את הדג. מומלץ לפזר עוד קצת עירית קצוצה מלמעלה.
- 6 בתיאבון
זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הפסטה במקרר. שיטת ההכנה כוללת גם צריבה במחבת ואפייה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
16.5% |
36.7% |
45.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב