דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על השילוב בין דגים לפסטה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 553 גרם למנה\יחידה (ל- 5 סועדים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת הפסטה:
  • 1 מערבבים את הקמח והביצים בקערה עד לקבלת גוש שלם.
  • 2 מעסים אותו עד שהוא גמיש, מניילנים ושמים במקרר לשעה.
  • 3 מרדדים היטב דק וחותכים לרצועות רחבות של 2 ס"מ.
  • 4 מבשלים במים רותחים עם מעט מלח למשך כ- 2 דקות, מסננים ושוטפים.
  • הכנת הדגים:
  • 1 יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת כבדה וצורבים את הדג משני הצדדים (5 יחידות של פילה מוסר נקי מעצמות).
  • 2 ממליחים ומפלפלים ומעבירים לתנור שחומם מראש למשך כמה דקות עד שהדג אפוי (בערך 8 דקות - מומלץ לא לייבש את הדג באפיית יתר).
  • 3 בזמן הזה לאותה מחבת מוסיפים את הכרישה, הפטריות והשום, מקפיצים מעט, מוסיפים את הסילאן, מערבבים היטב ומוסיפים את חלב הקוקוס.
  • 4 מביאים לרתיחה, מערבבים היטב, מוסיפים את העירית והפסטה, מערבבים ומכבים את האש.
  • 5 מניחים במרכז כל צלחת מהפסטה ומעליה מניחים את הדג. מומלץ לפזר עוד קצת עירית קצוצה מלמעלה.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הפסטה במקרר. שיטת ההכנה כוללת גם צריבה במחבת ואפייה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שלום

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)907164
חלבונים (גרם)68.61 12.4
פחמימות (גרם)8616
מתוכן סוכרים (גרם)0.97 0.18
שומנים (גרם)30.76 5.56
מתוכם שומן רווי (גרם)10.85 1.96
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030
כולסטרול (מ"ג)495.08 89.46
נתרן (מ"ג)1,508272.58
סיבים תזונתיים (גרם)1.85 0.33
מים (גרם)268.8248.58
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)284.3151.37
ויטמין B (מ"ג)14.772.67
ויטמין B1 (מ"ג)0.270.05
ויטמין B2 (מ"ג)10.18
ויטמין B3 (מ"ג)8.611.56
ויטמין B5 (מ"ג)3.80.69
ויטמין B6 (מ"ג)0.990.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)100.5818.18
ויטמין B12 (מק"ג)5.370.97
ויטמין C (מ"ג)10.941.98
ויטמין D (מק"ג)1.790.32
ויטמין E (מ"ג)1.030.19
ויטמין K (מק"ג)27.544.98
סידן (מ"ג)233.9242.27
ברזל (מ"ג)4.590.83
מגנזיום (מ"ג)101.0218.25
זרחן (מ"ג)713128.84
אבץ (מ"ג)3.230.58
אשלגן (מ"ג)1,134204.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.720.85
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.350.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.860.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)8.961.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.181.12

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 16.5% 36.7% 45.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.