דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פשטידת עוף
פשטידת עוף טחון טעימה ביותר
  • 1 מערבבים היטב את כל מצרכי הפשטידה בקערה עד לאיחוד.
  • 2 מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את תערובת העוף הטחון למחבת, מהדקים היטב ומשטחים.
  • 3 מטגנים על אש בינונית כ- 2-3 דקות, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בטיגון כרבע שעה נוספת (סוגרים עם מכסה).
  • 4 הופכים את הפשטידה בעזרת צלחת גדולה.
  • 5 מחזירים אותה שוב למחבת (אפשר להוסיף עוד כף שמן אם יש צורך).
  • 6 ממשיכים בטיגון על אש בינונית כ- 2 דקות, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בטיגון כרבע שעה נוספת (עם מכסה).
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 30.2% 42.6% 23.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב