מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 418 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה שמזכירה שקשוקה מקסיקנית
- 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
- 2 מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים בטיגון קל כ- 8 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים את העגבניות והתבלינים, מערבבים וממשיכים בטיגון כ- 10 דקות נוספות עד לצמצום הנוזלים.
- 4 מניחים טורטייה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים רוטב עגבניות על הטורטייה ויוצרים גומה במרכז. שוברים ביצה במרכז ומפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- 5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 8-10 דקות עד שהביצה בשלה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.2% |
23.2% |
15.2% |
57.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב